zondag 29 september 2019

Dag 31 - Outlet en new friends

Het is vandaag woensdag 21 augustus

Heerlijk om geen wekker meer te zetten en gewoon lekker in huis om te rommelen. Alhoewel hij al iets meer trek in eten heeft, heeft Jur echt nog geen enkele energie. Wij hebben nog wel zin in een dagje winkelen en dat kunnen we prima "alleen". Het is maar 20 minuten rijden.


Dus na het ontbijt de auto weer in en richting outlet center "Tanger". We rijden weer over die grote witte brug en komen vlak langs het vliegveld en de vliegtuigen vliegen nogal laag over. Veel militaire toestellen en dat is nogal indrukwekkend.

Alles is hier weer groot, de snelwegen zijn breed, en de fly overs zijn hoog (en de hekjes weer laag!!). Alsof er boten met rechtopstaande masten onderdoor moeten kunnen.

Op het parkeerterrein bij de outlet wappert de grootste vlag die we tot nu hebben gezien.







De Tanger outlet is in Caribische stijl, alles is in pastelkleuren en er staan palmbomen. We bezoeken de usual suspects als Hilfigger en Ralph Lauren. Scoren voor Lauren een rugzak bij Vans, en vinden leuke souvenirs bij Palmetto Moon. We lunchen bij de Subway waar we geholpen worden door een hele aardige vrouw die sprekend lijkt op Pennsatucky uit Orange is the new black lijkt, voordat ze nieuwe tanden kreeg welteverstaan We geven maar wat extra fooi, hopelijk kan deze dame ook ooit haar tanden laten aanvullen.

Op de terugweg stuurt de navi ons vi aeen andere route. Ook een hele hoge brug, blauw deze keer, en de hekjes kunnen daadwerkelijk nog lager! Crap, ik ga maar in de middelste baan rijden, dan heb ik het minst last van mijn hoogtevrees.

Als we weer thuis komen treffen we Jur op de bank aan, volledig verdiept in baseball oid. The American lifestyle. We maken kip met rijst en broccoli en dat smaakt best ok. Het is nog steeds heel warm en dus gaan Olivia en Annabel nog even zwemmen. Er is nog een familie aanwezig met een meisje van 7 dat Ava heet en een wat jonger jongetje dat Oliver heet. Staan beide moeders hun kind te roepen met "Ollie", haha.

Olivia leert Ava duiken, mooi om te zien dat ze al zo goed uit de voeten kan met haar Engels. De ouders zijn niet erg in voor een gesprekje dus ik zit heerlijk te chillen op een ligstoel. Morgen gaan we proberen om naar het centrum van Charleston te gaan, Jur ziet het wel zitten. We gaan wel vroeg, om de hitte een beetje voor te blijven. Het warmste moment van de dag ligt hier rond een uur of 3, later dan bij ons dus.

We eten weer lekker ijs thuis en dan duiken we allemaal ons bed weer in.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten